آهنگ "See Emily Play" از پینک فلوید، برگرفته از یک توهم می باشد. سید بارت ادعا کرده که یک شب بعد از اجرا در جنگل از خواب بیدار شده و دختری در کنارش بوده است، اما مشخص نیست که او واقعی بوده یا خیالی.
16 راز، نکته و نماد از آهنگهای محبوب پینک فلوید
زمان آن رسیده است که برخی از جذابترین و چندلایهترین موسیقیهای تاریخ راک را رمزگشایی کنیم.
1- "Shine On You Crazy Diamond" ادای احترامی عمیق به سید بارت است؛ به حدی که عنوان این آهنگ یک شعر آکروستیک از حروف نام کوچک او میباشد.
2- آهنگ "See Emily Play" ممکن است کاملاً برگرفته از یک توهم باشد. سید بارت ادعا کرده که یک شب بعد از اجرا در جنگل از خواب بیدار شده و دختری در کنارش بوده است، اما مشخص نیست که او واقعی بوده یا خیالی.
3- صدای خواننده اصلی در "Have A Cigar" را ممکن است فوراً تشخیص ندهید. این صدا متعلق به روی هارپر، خواننده فولک بریتانیایی است که نقش مدیر موسیقی را از دیدگاه او اجرا کرده است.
4- شعار پایانی آهنگ "Fearless"، قطعه "You'll Never Walk Alone" از نمایش موزیکال Carousel است که توسط هواداران تیم فوتبال لیورپول خوانده میشود. این آهنگ، سرود رسمی تیم است.
5- طراحی جلد آلبوم "Wish You Were Here" مفهوم «سوختن» را نشان میدهد که به موضوعاتی چون فروپاشی ذهنی سید بارت، اختلافات گروه بر سر حق امتیاز و سرخوردگی از صنعت موسیقی اشاره دارد.
6- جملات کوتاه در آلبوم "The Dark Side of the Moon" از گفتگوهای افراد حاضر در استودیوی Abbey Road ضبط شده است. راجر واترز سوالات فلسفی را روی کارتهایی نوشته بود و از آنها خواسته بود پاسخ دهند.
7- صدای ساعتها و زنگهای آلارم در ابتدای آهنگ "Time" توسط تهیهکننده آلن پارسونز در فروشگاههای عتیقهفروشی ضبط شده بود. او به دنبال افکتهای صوتی برای یک نمایش صدای چهاربعدی بود.
8- صدای خنده "دیوانه" در آلبوم The Dark Side of the Moon متعلق به پیتر واتس، مدیر تور گروه در آن زمان است
9- آخرین دیالوگ آلبوم در پایان آهنگ "Eclipse" توسط جری دریسکول، دربان استودیو Abbey Road گفته شده است. اگر دقیق گوش کنید، آهنگ "Ticket To Ride" از بیتلز را در پسزمینه میشنوید که در لابی پخش میشد.
10- در آهنگ "Another Brick In The Wall Pt. 2" حتی یک بار از ضمیر "من" استفاده نشده، درحالیکه سایر بخشهای آلبوم دیوار درباره زندگی یک شخصیت خاص است. این آهنگ همراه با ریتم نظامی خود، نماد نهادگرایی و اسارت است.
11- صدای نویز و جستجوی رادیو در ابتدای آهنگ "Wish You Were Here" از رادیوی ماشین دیوید گیلمور ضبط شده است. آنها از جاده ابی دور شدند تا این صدا را ضبط کنند.
12- عبارت "دستهایم مثل دو بادکنک حس میشد" در آهنگ "Comfortably Numb" به توهمی اشاره دارد که راجر واترز هنگام تجربه تب ۱۰۵ درجه در کودکی داشته است.
13- در نسخه سینمایی آلبوم دیوار، صحنهای که شخصیت پینک ابروها و موهای صورتش را میتراشد، بازآفرینی صحنهای واقعی از ملاقات سید بارت با گروه پس از فروپاشی روانی اوست.
14- جملات گفتاری در آهنگ "Learning To Fly" از ضبط صدای نیک میسون هنگام آموزش پرواز با هواپیما گرفته شده است.
15- در آلبوم "Animals"، "خوکها" نماینده قدرتهای اخلاقی، "گوسفندها" مردم عادی که از دستورات پیروی میکنند، و "سگها" افرادی هستند که میخواهند شورش کرده و خوکها را سرنگون کنند.
16- بیشتر مردم با هماهنگی مرموز لحظات آلبوم "The Dark Side of the Moon" و فیلم جادوگر شهر اُز آشنا هستند، اما آهنگ "Echoes" نیز با سکانس پایانی فیلم 2001: یک ادیسه فضایی از استنلی کوبریک همخوانی سینمایی جالبی دارد.
منبع: www.buzzfeed.com